divendres, 16 de març del 2012

VOLS SABER MÉS SOBRE L'ESTELLÉS?

+ ESTELLÉS
Dijous 22 de març a les 20h.

Qui fou Estellés? Per què va ser important? Per què Estellés va fer un poema al pimentó torrat? Com és que ha estat traduït al japonés o al basc i Lou Reed l'ha llegit en anglés ?
En aquest taller podrem conéixer i/o aprofundir en la figura de Vicent Andrés Estellés, així com en la seua obra. Tot això de la mà de Jordi Oviedo.
Si vols saber més sobre l'Estellés. No ho dubtes.
Després del taller soparem un entrepà davall braç. El Casal posa la beguda, la picadeta i el timonet per 2.50 euros (per a socis i sòcies) / 3 euros (la resta).
Després de sopar podem continuar amb la xarradeta estellesiana. 

Heu d'inscriure's als telèfons 962383751 o al 664681591, o a valldalbaida@acpv.catRecordeu que la nova seu del Casal està ubicada al Carrer Jaume I El Conqueridor, 13, al barri de El Llombo.

Coberta de Nights that make the night: selected poems of Vicent Andrés Estellés, Persea Books, New York, 1992. Traduïts per David Rosenthal



I ací una web amb traduccions de l'Estellés a diferents llengües: espanyol, alemany, eslové, francés,...

3 comentaris:

  1. Treballe fins a les 9 i no hi podré assistir però m'hauria encantat compartir eixa vetlada amb vosaltres i aprendre més coses del nostre Estellés. Enhorabona per organitzar-la i ens veiem a la pròxima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Simó, una llàstima no poder comptar amb la teua participació en aquesta ocasió. En qualsevol cas, si penses que encara pots arribar per al soparet, t'esperem!
      Seria fantàstic poder comptar amb la teua participació per a l'homenatge. Descarrega't ací les bases: https://sites.google.com/site/homenatgeavicentandresestelles/

      Elimina
  2. M'és complicat acudir hui perquè hi vaig des de Vallada, però sí que he pensat participar en l'homenatge, especialment amb l'elaboració d'un poema per a l'exposició. També assistiré, si més no, a la representació musical o recitada del dissabte de vesprada, i fins i tot si m'anime encara hi participaria amb el meu poema. Vos ho faré saber amb temps!

    ResponElimina