dimecres, 18 d’abril del 2012

NOTIFICACIÓ PER ALS ARTISTES QUE PARTICIPEN EN L'EXPOSICIÓ

Volem comentar-vos dues coses referents a l’exposició de l’Homenatge a Vicent Andrés Estellés:

1a. INFORMACIÓ PER AL CATÀLEG. Volem aprofitar el vostre compromís amb l’homenatge per fer un catàleg de l’exposició. No tenim diners per fer un catàleg habitual, però amb els mitjans que tenim i totes les ganes que Amanda està disposada a posar-hi, segur que el resultat és ben satisfactori. La idea és fer un catàleg amb les obres participants en un A3. Per això necessitem una imatge de la vostra obra d’art (per als vídeos anirà bé amb un fotograma), si pot ser en una qualitat acceptable. També necessitem que especifiqueu les següents dades sobre les vostres obres:

TÍTOL:

TÈCNICA:

DIMENSIONS (:

VINCULACIÓ AMB L’OBRA/VIDA D’ESTELLÉS (poema a què fa referència...)

És important que ens feu arribar aquesta informació abans de dimecres 25 d'abril. Si no teniu acabat el vostre treball per a aquesta data però teniu alguna imatge que puga servir (esbós, procés de realització...), no dubteu en fer-nos-la arribar. Si no podeu fer-nos arribar cap tipus d’informació ni d’imatge, no hi ha cap problema, el vostre treball podrà formar part de l’exposició però no apareixerà al catàleg. Així que vos demanem que feu l’esforç de lliurar tota la informació al més aviat possible ( no més tard del dimecres 25 de maig) per tal de fer viable aquest projecte.

Tota aquesta informació ens l’heu de facilitar a l’adreça electrònica: valldalbaida@acpv.cat

2a. LLIURAMENT DE LES OBRES QUE HI PARTICIPEN: Cal que feu arribar les vostres obres a la seu del Casal, Carrer Jaume I El Conqueridor, 13. Podeu passar en aquest horari:

De dilluns a dimecres: de 10h. a 13h.

De dimarts a divendres: de 17h a 21h (excepte dimecres, de 17h a 20h).

Ens trobareu a Paula, Maite o M.Àngels.

El termini per entregar les obres finalitza el divendres 27 d'abril.

Vos agraïm el vostre esforç, la vostra participació, la vostra dedicació, el vostre temps, les vostres energies, la vostra empenta i el vostre coratge per fer que aquest homenatge agafe form

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada