divendres, 20 d’abril del 2012

NOTIFICACIÓ PER A QUI PARTIPA AL RECITAL DE L'HOMENATGE A VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

Companys i companyes que aneu a recitar, a cantar, a ballar, a fantasiejar....

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos d’algunes qüestions referents al recital de l’Homenatge a Vicent Andrés Estellés

  1. ASSAJOS: Per qüestions pràctiques hem pensat fer un únic assaig general que tindrà lloc el mateix dissabte del recital (5 de maig) a les 11h, a la Sala Gomis. Prèviament ens posarem en contacte amb vosaltres per dir-vos en quin lloc actueu.

Ara bé, farem assajos informals i no generals a la seu del Casal (Carrer Jaume I el Conqueridor, 13)

divendres 20 d’abril a les 20h

divendres 27 d’abril a les 21:30 (amb entrepà davall braç per tal de sopar)

Aquestes sessions les podem aprofitar per veure com ens van les coses, per demanar consells, per fer comboi, per fer-nos companyia, per fer amistats...


  1. POEMARI: Hem pensat que seria una bona idea per tal de difondre l’obra d’Estellés i l’obra que alguns i algunes de vosaltres heu creat per tal de retre-li homenatge, fer un poemari amb tota l’obra que es recitarà/cantarà al recital. L’edició s’acollirà a les nostres condicions econòmiques i tècniques, però amb l’esforç de les persones encarregades aconseguirem que pague la pena.

Així que ens heu de fer arribar el poema (íntegre, si és que aneu a recitar-lo així) i la referència bibliogràfica (títol, llibre, editorial). Si el poema que aneu a recitar és de creació pròpia, caldrà que hi afegiu el nom de l’autor/a. És important que aquesta informació ens la feu arribar a valldalbaida@acpv.cat abans del divendres 27 d’abril.

Volem aprofitar l’ocasió per agrair-vos el vostre treball, esforç i coratge que heu dipositat en aquest projecte per tal de fer-lo possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada